luni, 26 octombrie 2009

SONDAJUL MEU , ( UPDATE - UPS !!! 1500 DE VIZITATORI, E CEVA !?!)

Cine zice ca nu face politica ori e prost ori mincinos ori pe amandoua ori pe toate trei la un loc cu HUUUUUOOOOO . Fiecare facem politica noastra. Ptr. definirea politicii "sindicale"am mai scris.
Romanul e atotpriceput la politica si fotbal. problema e ca, daca fotbalul e doar un hoby national cealalta preocupare "pur-romaneasca" afecteaza intraga natie ROMANA . Prea putin ne-ar interesa de 'borsul" lor, atata timp cat absolut tot ce misca in tara asta ..... rauri, ramuri, posturi, vanare de posturi, asteptarea altor posturi, urmarirea unor posturi, saparea unor posturi si eeeettttccccc posturi, ne afecteaza nivelul de trai in ultima instanta, nu putem zice ca suntem pasivi la tot ce se pregateste in zilele noastre pentru viitorul copiilor nostri si al nostru implicit. INTR-UN CUVANT NI SE PREGATESTE O PREA FRUMOASA "DICTATURA BASESCIANA CU IZ DE BLONDUDREISM GRATINAT CU RITZISM-OHARAISM-VISANEISM PE PATINA DE VIDEANOBLAGISM". (sa traiasca prietenul meu Mitica ptr idee).... alta paranteza ( incercati, de fapt imaginati-va ca, citeste cineva "reteta"lui basescu cu accent frantuzesc "e, tre joli, magnifique ...")
Asa ca, am decis sa fac si eu sondajul meu sa vad incotro ? va rog sa votati cu responsabilitate si fara frica eu nu voi divulga nimanui identitatea votantului. E doar Blogul meu, fac ce vreau cu el , e decizia mea, nu implica cu nimic pe nimeni, e una din multele tampenii ale mele, voi continua sa scriu in aceiasi maniera ca pana acum, toate la timpul lor, astept comentarii sau sugestii de postari de la cei mai putin curajosi sau asa zisii curajosi dar tacere......... totusi sunt peste 1300 de vizitatori unici ai blogului meu, dar nimeni nu a incercat sa comenteze la postarile mele "tampite" desi marea majoritate a celor cunoscuti ma indeamna sa scriu in continuare. Ptr. o perioada sa lasam Posta si sa ne ocupam de spinoasa problema a dictaturii catre care ne indreptam cu pasi foarte repezi. Dictatura PDLISTO-BASESCITA. Motiv ptr care am deschis sondajul din partea stanga. Votati cu incredere. Va multumesc anticipat ptr vot.
Al vostru Gigi (sau Marian , ptr. cei apropiati).

luni, 12 octombrie 2009

Ordonanta la Ordonanta

La ordonata mincinoasa nr 37 / 2009 guvernul 2 in 1 inainte cu o zi de a fi declarata anticonstitutionala revine cu aceasi ordonanta pe 6 octombrie nr 105 http://www.legestart.ro/Ordonanta-de-urgenta-nr-105-din-2009-(MzM5NDQx).htm
off doamne cata mizerie si cat dispret, Posta e in continuare pe lista

vineri, 9 octombrie 2009

IMAGINI DE LA MITINGUL DIN 7 OCTOMBRIE 2009 BUCURESTI

TRAINEL RAMSESCU SI LEANA LUI COCOSEL





"O-DA" GUVERNULUI 2 IN 1