vineri, 15 octombrie 2010

DEbocRATIA ROMANEASCA







duminică, 10 octombrie 2010

DEZAMAGIRE TOTALA

Dezamagire totala asupra ce incerc sa fac si asupra ce incerc eu sa induc macar ca opinie civica, nu musai opinie sindicala, fratilor...... poate asa vedeti adevarata noastra putere. .... noi si unirea noastra, am pus aici pe blogul meu vrute si nevrute, am undeva in stanga un sondaj de opinie ,..... rezultatul ?..... vax albina .... din apropape 7 mii de vizitatori doar vro 70 s-au incumetat sa voteze .....de ce ? ..... ptr ca frica vine incet si sigur peste tot ce ne inconjoara . Fratilor mai rau decat o ducem noi acum.... comparabil cu regimul lui ceausescu nici ca ne mai putem astepta la ceva bun din partea conducatorilor nostri. .... aha......... ca noi suntem Postasi si ca avem la conducerea Postei un brav conducator PDL-st sau ma rog cum le place lor sa zica ca e doar sustinut de PDL si ca de fapt el este profesionist........hai maaaaa "ma lesi " de fapt el nu este lipitor de afise sau pupincurist de bas-ud-boc, sa fim seriosi. cine ar putea crede ca nu profesionalismul nu e in fruntea Postei Romane......mai ales cand acum cand a venit o "VREME" sa se duca POSTA la "VALE" vorbesc gurile rele ca.... acest slogan e legat de numele ministrului de la comunicatii ?!?!?!?!!?!? mai sa fie o coincidenta .... sa fie asa sau nu ..... cine draqu mai baga de seama .
Ca si noi suntem asa de uniti ca nimic nu ne clinteste . si de vrea "VREMEa" sa se duca POSTA la "VALE" ar trebui sa fim stavilare puternice in cal;ea pierzaniei, ar trebui sa fim scuturi impotriva atacurilor marsave asupra ingenunchierii postei Romane la stapani vremelnici. ar trebui sa fim mai uniti ca niciodata . pacat ca de frica pierderii unui post prost platit ne multumim cu orice metoda impusa impotriva voilor si legilor firii.
Sa fim sanatosi!
Fratilor va fi prea tarziu cand ne vom hotara asupra unor actiuni.....deciziile vor fi deja luate prin fel si fel de hotarari de guvern impuse de fel si fel de strategi vanduti pe 2 arginti, vom vedea cine si cu ce are dreptate.
Sa fim sanatosi pana la prima revedere! puteti comenta..... la subiect.... nicio grija nu voi dezvalui autenticitatea celor ce comenteaza, de altfel va puteti autentifica si fara identitate....
salutare fratilor

suntem uniti ca brazii..... doar acolo sus....cateva crengi atingandu-se.
.... si care ar fi crengile.....?....... pai eu stiu ....
noi pe linie sindicala avem doar o linie de inalta tensiune .....cine e ?
pai ..... mai dati si voi fratilor idei ca altfel din toate colturile tarii in particular imi ziceti ca e bine ce fac vizavi de opiniile mele pe blog, dar sunteti niste cacacciosi si fricosi ca nu spuneti ce aveti de spus sa va fie rusine. am dat posibilitatea sa va exprimati aici pe blogul meu..... dar....... nimic .... cacaciosilor sa va fie de cap, sa va fie rusine .