luni, 16 noiembrie 2015

POSTA ROMANA "IUBITA MEA" ADIO DAR RAMAN CU TINE .....UITE DEMISIA , NU-I DEMISIA.

          Joaca cu demisia si revenirea in fruntea Postei Roamane, a domnului Petrescu, nu este altceva decat un refugiu rusinos si o injosire fara margini si greu de blamat in cuvinte aici, oricat as fi eu de dur.
Pai sa emit o ipoteza.
"sir"  Petrescu  isi da demisia din functia de DG si Presedinte CA, marturie , situl Postei Romane unde figura la persoane cu mandatul incheiat, adresa in teritoriu, adio spus in revista Postasul si pe pagina d-lui de facebook, manat si impins de la spate de o dorinta arzatoare sa restructureze si ANCOM-ul ca Posta Romana a rezolvat-o si bineinteles sa-si fi asigurat si un post destul de caldut si foarte bine platit, numai ca ....Presedintele Iohanis , nu-l numeste, asa ca "sir"Petrescu ramane un pic pe afara, cu exceptia CA-ului de la CFR, nu stiu sigur daca si-a dat demisia si de acolo, in mod normal trebuia, altfel nu putea sa ocupe functia de sef la ANCOM, dar azi daca vizualizati situl CFR.ro o sa constatati ca este inca presedinte CA si acolo. 
        Daca se ducea pe la sedintele CA de la CFR stia ca nu te mai poti urca in trenul care a trecut prin gara cand tu esti la casa de bilete. Trenul catre ANCOM a avut intarziere mare, pana s-a trezit si Presedintele, pana s-a mai strans lumea pe la casele lor, dupa proteste, afla si "sir" Petrescu ca a ramas cu banii dati pe bilet dar trenul plecase de mult.
       Dupa toate balbele ministrului, cum ca nustia de demisie, si alte alea mincinoase, constatatm ca de fapt "sir" Petrescu este iarasi DG la Posta Roaman, singurul motiv care l-a indemnat din adancul inimii lui sa se intoarca la Posta in afara de "DRAGOSTEA" mare ( D-lui a declarat public ca s-a indragostit de Posta, o fi lasat-o gravida de aia s-a intors la Posta) alt interes pe care il consider josnic si camataresc este BANUL.           Daca ramanea cu demisia i se strangea mana, asa daca ramane DG dupa ce va fi schimbat, asta e o chestiune de zile, va pleca "sir" petrescu si cu "zestrea" iubitei d-lui, POSTA. In contractul de mandat sigur are trecuta o clauza de reziliere si care va fi cel putin egala cu cea a lui Smeianu, care dupa ce a fost schimbat a plecat cu vro 60.000 de euro, DA 60 de mii de EURO.
      Pai "sir" Petrescu cum sa nu te numesti  si "Alex de la Londra" cel mai mare "barosan" care pune ban la ban.
Daca se fac unele calcule simple aritmetice ( matematica de clasa a III-a ) vom constata ca , la cati bani ati luat voi politrucii astia numiti la apelul bocancilor, numai din salarii,  alte sporuri si indemnizatii, inclusiv vechea garda tot PSD-sta, va trebui sa munceasca toata Posta Romana cel putin 3-4 luni degeaba doar sa acopere gaurile si tepele date de voi.
       Lasati vrajeala cu contracte aduse, la urma urmei era de datoria voastra sa aduceti, numai ca ce ati adus creaza numai haos in POSTA, vezi contractele cu ANAF unde platesc bietii postasi, doar din cauza incompetentei voastre manageriale si capacitatii de a incheia un contract normal.

PS stiu ca urmariti blogul si la fel si altii pe care i-am tot "laudat" pe aici , in frunte cu Pensionarul sef.
Oricand stau la dispozitie cu drept la replica, chiar si fata in fata , filmat sau inregistrat apoi sa postam aici.
RUSINE    RUSINE     va vindeti pe 2 lei, crezand ca imparatiti lumea. Asa credea si gasca lui Toader cu Lepadatu si Marinescu si uite ca "timpul" le-au dat timp de reflectie destul, 8 ani jumate, desi Dumnezeu imi e martor, ca nu ma bucur, de oricare ar fi in situatia asta. Dar dintr-un anumit punct de vedere erau cu 10 clase peste conducerile PSD, erau umani cu absolut toata lumea, nu se credeau "miezul din dodoasca" sau cei care au inventat apa calda, ca au furat, e adevarat, uitati-va ca platesc, dar ar trebui sa va uitati si la performanta economica din acei ani. Cred ca anul 2008 poate fi un an etalon in ce priveste contracte, venituri si mai ales comisioane, la acele contracte, ca s-au dus pe apa sambetei cu contractele megalomanice, gen Blue Air, Uti, Romprest, G4 , asta e altceva, si "Pensionarul stie" sunt absolut sigur ca cu tot "Oxfordul sau Wales' terminat Matei v-a tras-o din orice pozitie, poate chiar si acum, de asa de odata vroiati divortul de iubita d-stra Posta Romana.

2 comentarii:

  1. felicitari ptr tot ce ai scris, cred ca r trebui sa fii mai mult sustinut si sa faci cu cei care te vor sustine mult mai mult. Treceti la fapte

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai mult de atat, ce pot sa fac? despre sustinere ? ha ! cine vrea sa vorbeasca cu mine pe orice cale, ma poate gasi, sunt deschis dialogului, vom vedea.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine