duminică, 8 noiembrie 2015

SOLUTII SALVARE POSTA ROMANA

La solicitarea unor prieteni / colegi / amici propun cateva solutii urgente ptr a putea restarta Posta Romana, intradevar le dau dreptate, nu putem doar injura si critica, trebuie sa venim cu solutii:
-  ptr administratie:
1. Propunere generala dar si ptr Posta Romana. Depolitizarea tuturor institutiilor si toate Consiliile de Administratie ale acestor institutii, inclusiv Posta Romana, de maine, (daca in piata lumea cere schimbare si pe lista revendicarilor sunt trecute multe propuneri cum ar fi parlament de 300, alegeri si etc. foarte multe ok nu are rost sa le nominalizaez aici, care se pot face, dar nu acum , Depolitizarea se poate face imediat si ar fi o restartare benefica in toate companiile de stat si institutiile publice. La Posta Romana.
2. Reanalizarea organigramei CNPR si taiat in carne vie la toate functiile inutile cu salarii de peste 12-14 mii lei, ocupate doar de clientelism, pupincurism si neprofesionisti, Sunt unii care care daca ii vezi pe strada , ai zice ca-s manelisti sau lucratoare pe undeva pe la fabrici de confectii , in schimburi.
3. Anularea deplasarilor la toti salariatii din cadrul CNPR. la o adica daca chiar arde undeva se poate vorbi si la telefon sau live pe cu un program chat, gen messenger , ar fi de fapt o videoconferinta, fara costuri si fara diurne si cheltuieli pe hoteluri deprima mana.
4. Sa se poata aplica punctele 2 si 3, constituirea unei comisii ad-hoc cu salariati din posta romana, cu o vechime considerabila cel purin 10-15 ani, ideal ar fi 20-25 de ani(acum 20 de ani nu era implicat politicul atat de jos la nivelul judetelor), neimplicati politic sau CU FUNCTIE SINDICALA, cat de cat profesionisti, care stiu cu ce sa mananca "posta", undeva prin centrul tarii, de exemplu, pe cheltuiala fiecaruia intr-un spatiu al Postei Romane, ptr a nu cheltui inutil pe sali de conferinta. SAU la sediul CNPR , aici ar fi ideal, sa se vina cu propuneri clare si aplicabile ptr restartarea Postei Romane. Stiu ca o sa se nasca controverse privind reprezentarea, dar se poate foarte simplu, Cine are o propunere , un proiect, o poate posta public pe orice site de socializare, sau pur si simplu tabele cu semnaturi de sustinere, care se pot face in maximum 2 zile, sa fie macar un 20-30% semnaturi de sustinere din acel judet, SE POATE daca se VREA.

-Pentru Sindicat
5. SINDICATUL, sa-si rezolve problemele ilegale cu liderul lor si alti semilideri care sunt in aceiasi stare, Alegeri LIBERE ANUNTATE DIN TIMP cdaca se poate prin recomandata cu confirmare de primire la fiecare nucleu sindical, unde se va anunta CANDIDATII si data alegerilor . plus alte propuneri pe care le-am facut cu mult timp in urma. Sindicatul tre sa faca sindicat, nu ce face Bratianu acum de toceste clantele tuturor partidelor sa puna iarasi director politic , care asta va veni iarasi cu o armata de politruci dornici de functii babane.
Cam atat, URGENT, Punctul 1 aplicat de maine, restul in cateva zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine