sâmbătă, 12 decembrie 2015

Posta Romana - Plati fara numar, fara numar ..... cu update alte plati

Daca aveti un pic de rabdare si vizualizati site-ul Postei Romane, la sectiunea plati pun aici ptr ajutor linkul   posta-romana.ro/cnpr-data/_editor/files/Situatia%20platilor%20efectuate%20in%20data%20de%2011.12.2015.pdf  
o sa ramaneti surprinsi ca, plata cu "felicitarile, masa si dansul" de la ultima intalnire la nivel inalt in telecomunicatii, unde DG Petrescu a mai primit o diploma ptr ... nu stiu ce.... a fost platita din banii postei .
 Chiar la urma tabelului cu platile, o sa vedeti, 2 randuri in total peste 31 mii lei, ptr ce ? pai tot sa faci intalnire de genul asta, normal ca te si premiaza , daca tu platesti, oricum acea intalnire se referea doar la telecomunicatii si tot ce inseamna internet si toate alea, la urma urmei internetul este un concurent real care reduce veniturile postei, aici ma refer la corespondenta electronica - versus corespondenta clasica. Parca asa se scuza cei de sus cand e vorba de corespondenta.
 Uite asa cheltuim banii, sa cumparam diplome.
 Apropos si diploma ptr cel mai tare, bun si super super site al postei romane de la Intercontinental, unde, deasemeni DG care era si demisionar in acel moment, a primit iarasi o diploma, a fost tot pe cheltuiala postei, de data asta apropape 10 mii de lei. 


Pentru ca tot am adus aminte si de premiul ptr site, tot cautand , sa vedeti o  alta surpriza si acel minunat site premiat pe banii postei , a costat ceva , este facut de o firma care are doar 6 angajati, a avut si 2 -3, si a costat doar 33.114,70 lei, un chilipir, un fleac.
Cand ai ditamai departamentul de IT si o gramada de servicii de dezvoltare, inovatie uff !!! cate sunt in organigrama , (situl era deja, adica nu trebuia achizitionata alta platforma cu nume domeniu "sa ma ierte IT-stii, daca nu m-am exprimat corect, dar ma refer la domeniu, ala cu .ro", pe care il aveam deja), chiar ca, habar nu am de ce a costat si de ce a fost nevoie sa-l faca cineva din afara postei, IT-stii nostri puteau foarte bine mersi sa-l faca , ca si  sarcina de srviciu.
 pun linkul http://www.posta-romana.ro/.../Situatia%20platilor... 

Pana la urma peste 43 de mii de lei, ne costa situl, e foarte bine ca este, sa nu ma intelegeti gresit, fata de cel vechi e muuuult schimbat in bine, am mai zis asta, chiar salut schimbarea, de ce asa tarziu , de ce pe banii astia cand esti pus sa redresezi economic, oare a fost o licitatie ? Cat mai avem de platit ptr site-ul asta, ptr ca e doar varianta BETA, se va mai plati la finalizare  si cat ?  Doamne ce intrebari pun si eu ?
 Mirarea mea si destul de mare este de ce ii dau multi dintre colegii nostri like la postarile de genul asa cu laudele si premiile pe facebook , dar , de ce sa ma mir.....


Update, in cazul in care renumitul site premiat nu mai functioneaza ptr a vizualiza platile, va rog sa ma contactati, le am eu salvate pe toate.


New Update:
 Se pare ca renumitul si premiatul site, nu e satul, inca mai papa fonduri.
 http://posta-romana.ro/cnpr-data/_editor/files/Situatia%20platilor%20efectuate%20in%20data%20de%2011.12.2015.pdf

La cei peste 43 de mii se adauga inca aproape 13 mii de lei ptr promovare si bla bla ptr noul site, URAAAA URAAAA avem site bun, nu ? valoros ? super de valoros !!!

Tocmai ce imi pusesem o intrebare referitor la cat o sa mai platim, incet , incet apar si alte plati.

2 comentarii:

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine